Sivut

torstai 12. heinäkuuta 2012

Pikaisia kuulumisia

En ole kerennyt vähään aikaan tänne kirjoittelemaan mitään, olen ollut liian "kiireinen" juostessani Ikeassa ja ostellessani lankoja.. :D Kävin siis ystävieni luona Kuopion suunnalla ja samalla tuli sitten tuhlattua loput lakkiaislahjarahoista ja ostettua kaikkea kivaa ruotsalaisittain nimettyä kotiin.. :)


Tämä kulho on tosin ystäväni ostama, hieman myöhäiseksi lakkiaislahjaksi. Vati löysi heti paikkansa olohuoneen pöydältä pitelemään keskeneräisiä neuletöitäni, jotka ennen ovat lojuneet sikinsokin pöydällä/sen alla.

Lankojakin on tullut osteltua, kirppareilta ja ystävältäni Jenniltä, joka siivosi lankavarastojaan. Niistä en nyt sen enempää aio kertoa, paitsi että oli työn ja tuskan takana saada ne mahtumaan mihinkään meidän jo muutenkin täpötäydessä asunnossa. :D

Keskeneräisiä neuletöitä on taas vaikka muille jakaa, mutta kerron niistä lisää myöhemmissä postauksissa. Tai sitten kun ne ovat valmiit. Tai ehkä joskus.. En tiedä :D Kuitenkin, kuulumisiin. :)

PS. Ostin myös uuden kameran, minkä ehkä huomaa kuvien laadun suuressa muutoksessa. Lahjarahoilla sekin hommattu, PINKKI(!) Samsung st66 ja ainakin tähän asti olen ollut tyytyväinen sekä kameran ulkonäköön että kuvien laatuun. :)

Ei kommentteja: