Sivut

tiistai 4. maaliskuuta 2014

Tuntuuko teistä koskaan siltä...

...että vaikka kuinka puikkojaan heiluttelisi, ei mitään tule valmiiksi?

Huomasin juuri, etten ole saanut kuin kaksi pientä työtä valmiiksi helmikuun aikana. Ei sillä, ettenkö olisi neulonut - koko ajanhan minä joko neulon tai vähintäänkin ajattelen seuraavaa hetkeä, jolloin voisin neuloa. Olen vain innostunut jatkuvasti uusista "tätä täytyy kokeilla" -ideoista enkä ole malttanut odottaa edellisten valmistumista ennen uuden aloittamista.

Toisaalta, mukavempi aina tehdä sellaisia töitä, mitkä sillä hetkellä kiinnostavat. Jos jonkin tekeminen alkaa tökkimään, voi sen laittaa hetkeksi syrjään ja kokeilla jotain uutta. Vaarana tosin on, että käy niinkuin minulle kovin usein: olen aloittanut kymmeniä töitä, joista osa jää laatikoihin lojumaan vuosiksi ennen kuin joko teen ne valmiiksi tai puran niistä langat johonkin toiseen työhön.

Melkoiseksi haasteeksi muodostuneen lankalaihiksen ohella voisinkin ottaa tavoitteeksi saada tehtyä kaikki keskeneräiset työni loppuun tämän vuoden aikana. Tai ainakin saattaa ne johonkin, jollen valmiiksi työksi niin takaisin kerälle odottamaan uusia ideoita. :)

Ei kommentteja: