Sivut

keskiviikko 5. maaliskuuta 2014

Rakas päiväkirja, tänään olen neulonut...

Lankaterapiaa -blogin julkaisun innoittamana ajattelin itsekin kertoa neulontapäiväkirjastani. Kirjasta taisin mainita jo aiemmin saadessani sen lahjaksi äidiltäni.

Kirja on siis wsoy:n julkaisema ja sisältää päiväkirjasivujen lisäksi paljon vinkkejä neulomiseen ja neuletöiden suunnitteluun, muutamia neuleohjeita sekä runsaasti sivuja, joihin voi itse täyttää omia vinkkejään, suunnitelmiaan, lankavarastojaan sekä tietenkin projektejaan. Kirja on jaettu välilehdin eri osioihin, ja välilehdissä on taskut joihin olen sujauttanut irtonaisena pyörivät, tulostetut tai itse kirjoitetut neuleohjeet.Lankavarastoni -sivuja on yhteensä viisi, mikä (kuten kuvasta näkyy) on aivan liian vähän minun varastoilleni. 


Neulontavinkkejä & kätevä tasku, johon sujautella irtolappusia


Projekteja.. aluksi merkitsin muistiin vain isommat projektit (=huivit, vaatteet tai muuten vain haastavat) mutta tämän vuoden alusta päätin kirjoittaa kaikista tekemistäni neuletöistä, jotta niistä aivan pienimmistäkin välipuhteista jäisi jokin muisto =)Kunhan tämä kirja on täytetty (projektisivuja jäljellä 40...) aion ehdottomasti jatkaa päiväkirjan pitämistä johonkin muistivihkoon. On ihana selailla muistiinpanojaan tekemistään neuletöistä ja hypistellä lankanäytteitä uusien ideoiden toivossa <3

Ei kommentteja: