Sivut

keskiviikko 8. tammikuuta 2014

Lankalaihiksen ei-niin-lupaava alku

Kuten arvelinkin, minut on äärimmäisen vaikea pitää poissa lankakaupoista. Etenkään, jos niissä on tarjouksia. Itsehillintä, missä piileskelet???

Tänään kävin kaupungilla, ja lankakaupasta mukaani tarttui kolme kerää (yhteensä 150g) Regian merinovillaista sukkalankaa. Tätä tosin oli ihan tarkoituskin ostaa, sillä miehekkeeni villa-allerginen ystävä on jo pitkään toivonut sukkia itselleen, mutta lankavarastoissani ei ole lankaa, joka sopisi hänelle. Tämä on ainakin todella pehmoisen tuntuista, tästä tekisi mieli tehdä itselleenkin sukat. Harmi vain, kun värivalikoimassa ei ollut kuin kahta eri sinistä. :/

Eräässä Facebookin neulontaryhmässä huomasin jonkun vinkkaavan Sokoksen verkkokaupassa olevan Novita Nalle luontopolkua tarjouksessa, jota tulikin tilattua 4 100g:n kerää..


Mutta olen minä neulonutkin. Valmiiksi en ole vielä saanut kuin kuvassa näkyvät jämälangoista neulotut tumput siskontytölle (langanmenekki yhteensä 25g) sekä ystäväni syntymäpäivälahjan. Lahjasta laitan erillisen postauksen, sillä ystävälläni on syntymäpäivät ensi viikolla, enkä halua vielä paljastaa, mitä hän saa lahjaksi. Kesken on jo aiemmin mainittu torkkupeitto sekä Olga-sukat ja uusia ideoita tipahti tänään postiluukusta Suuri Käsityö -lehden muodossa. Vielä ei siis ole syytä heittää pyyhettä kehään, mutta taidan hetkeksi sulkea selaimestani kaikki verkkokaupat ja linnoittautua sohvalle kilistelemään sukkapuikkoja. :)


Lankalaihis:
- 25 g
+ 550 g
= +525 g 
hups...

1 kommentti:

Amria kirjoitti...

No onneksi lankalaihiksessa ei olekaan ideana olla ostamatta lankaa... :) nyt sitten vaan puikot suhisten neulomaan :)