Sivut

perjantai 11. lokakuuta 2013

Pakkasia odotellessa...


Neuloin itselleni pipon :) Lankana Novita Naava ja ohje Novita syksy 2013. Lanka oli makuuni hieman liian "muovista" sisältämänsä akryylin takia, mutta ihana  pehmoista kuitenkin. Kuva ei oikein edusta, sillä pipon pitkähkö malli näyttää lähinnä hassulta, mutta päähän tämä tuntui istuvan ihan nätisti :) Nyt vain odottelemaan kylmempiä ilmoja...

Keskeneräisistä voisin mainita jo kesällä aloitetun ikuisuusprojektin. Tämän pitsineulepuseron ohje Novita kesä 2013 -lehdestä ja lankana saman valmistajan Miami. Saa nähdä milloin tämä valmistuu.. :D Mukava ja joutuisa neulottava, mutta aika ei tahdo riittää muilta projekteilta (ja kouluhommilta...)




Ennen ikuisuusprojekteihin takaisinsiirtymistä on kuitenkin taas Se aika vuodesta. Tarkoitan aikaa, jolloin kaikki neuleprojektit ovat salaisia tai vähintäänkin salamyhkäisiä ja käsityölehdet ja -kirjat saavat normaalia enemmän selailua osakseen. Joulu siis lähestyy, ja tapani mukaan olen valmistautunut siihen hyvissä ajoin. Lankakorit ja -laatikot ovat täynnä ja puikot kilisevät (sen mitä useimmiten käyttämäni bambu/ruusupuupuikot nyt ylipäänsä kilisevät) ahkeraan ja mielessä jatkuva pähkäys siitä, millainen lahja kellekin sopisi :) Aiheesta lisää.. noh, ainakin joulun jälkeen, kun paljastan, minkälaisia aarteita pukinkonttiin tänä vuonna valmistui :) 



Lopuksi vielä hieman luksusta arkeen:


Aamuinen jugurttiherkku, johon tarvitset: turkkilaista, maustamatonta jugurttia, lakkoja (tai muita lempimarjojasi), hunajaa (ja ruisleseitä). Kippaa ainekset kulhoon ja sekoita. Nauti hyvän teen (tai kahvin, mikäli pidät siitä enemmän) kanssa. Kelpaa myös välipalaksi, iltapalaksi tai herkuteltavaksi muuten vaan :)




Ei kommentteja: