Sivut

sunnuntai 15. syyskuuta 2013

Lankatilauksia ja tilaustöitä

Erään Facebook-ryhmän kautta löysin henkeäsalpaavan edullisen lankaverkkokaupan. Heti piti päästä testaamaan, pitävätkö uskomattomalta kuulostavat toimitusajat paikkansa ja minkä laatuisia lankoja noin halvalla voi saada. Siispä pistin ystäväni kanssa kimppatilausta menemään, ja loppuviikosta tilatut langat ilmaantuivat postilaatikkooni jo seuraavan viikon tiistaina (olisivat tulleet jo maanantaina kotiovelle kannettuna mutten ollut paikalla lähetin tuodessa niitä). Nyt langat odottavat, että ehtisin aloittaa uusia töitä, mutta ensin on tehtävä loppukesän aikana sadelleet tilaustyöt valmiiksi. 


Tilaustöistä puheenollen, sain juuri valmiiksi baskerin, jonka siskoni tuttava minulta tilasi. Lankana Drops Alaska, väri petrooli, ohje Garnstudion nettisivuilta, josta löytyy myös edustavampi kuva ko. mallista. Ohjetta jouduin muokkaamaan hieman isommaksi, sillä tiheällä käsialallani ohjeen mukaan virkatusta baskerista olisi tullut ennemminkin lapsen kuin aikuisen päähän sopiva hattu. 


Kuva on muuten otettu suurensuuren kannellisen peltisankon päällä, joka oli "aivan pakko ostaa", kun lankavarastoni eivät enää meinanneet mahtua entisiin säilytyskoreihin :D

Ei kommentteja: